Bursele de Terapie

Status: Fundraising

Pentru lunile iulie - decembrie 2021 ne propunem sa realizam prin Bursele de Terapie - un prim pas in viata programe gratuite de recuperare pediatrica atfel incat 40 de copii sa beneficieze lunar de ore de terapie gratuita.

2.3461538461538% Complete
Suma:

1,525 RON

Galantomi:

4

Donatii:

16

Target:

65,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Misiunea Asociatiei KinetoBebe este de a oferi nou-nascutilor si copiilor programe terapeutice de interventie precoce si astfel a creste sansele de recuperare neuro motorie a acestora. Foarte multi copii au nevoie de terapie de lunga durata care sa fie realizata prin programe personalizate, si astfel sa dobandeasca deprinderile pentru a avea o viata normala, autonoma.
Multi dintre copiii care au nevoie de terapie de lunga durata nu reusesc sa o realizeze constant din motive financiare.
In acest scop asociatia a initiat proiectul Bursele De Terapie ; un proiect unic, sustinut financiar de Asociatie gratie sponsorizarilor si proiectelor de fundraising desfasurate in acest scop.
In ultimile luni tot mai multi parinti renunta la terapie din motive economice sau reduc din frecventa sedintelor ceea ce are un impact negativ in terapie, acesti copiii fiind lipsiti de posibilitatea de a-si atinge obiectivele terapeutite.
Impreuna cu ajutorul tau, prin donatie, putem sa ii ajutam sa le dam sansa de a face Un prim pas in viata si pentru parintii sa le oferim ajutorul financiar necesar pentru terapia copiilor lor.