Asociatia KINETO BEBE

Asociatia KINETO BEBE

Bursele de Terapie

Status: Fundraising

Pentru lunile decembrie 2023 - mai 2024 ne propunem ca prin programul Burse de Terapie Galantom 20 de copii cu diagnostice neurologiece grave sa aiba acces gratuit timp de 6 luni la programe gratuite de kinetoterapie.  

[ Show more ]
8.4726666666667% Complete

12,709 RON

Sumă:

11

Galantomi:

82

Donații:

150,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Misiunea Asociatiei KinetoBebe este de a oferi nou-nascutilor si copiilor programe terapeutice de interventie precoce si astfel a creste sansele de recuperare neuro motorie a acestora. Foarte multi copii au nevoie de terapie de lunga durata care sa fie realizata prin programe personalizate, si astfel sa dobandeasca deprinderile pentru a avea o viata normala, autonoma.

Multi dintre copiii care au nevoie de terapie de lunga durata nu reusesc sa o realizeze constant din motive financiare.

In acest scop asociatia a initiat proiectul Bursele De Terapie ; un proiect unic, sustinut financiar de Asociatie gratie sponsorizarilor si proiectelor de fundraising desfasurate in acest scop.

Sunt copii cu afectiuni neurologice sau diferite sindroame genetice care limiteaza achizitiile lor motorii. De aceea acesti copii au nevoie de programe personalizate de kinetoterapie foarte multi ani. In primii lor ani de viata sala de kinetoterapie este al doilea „acasa” atat pentru ei cat si pentru familiile lor.

 

Anual sustinem financiar peste 2500 de sedinte gratuite de kinetoterapie si alte cateva mii cofinatate.

 In ultimile luni tot mai multi parinti renunta la terapie din motive economice sau reduc din frecventa sedintelor ceea ce are un impact negativ in terapie, acesti copiii fiind lipsiti de posibilitatea de a-si atinge obiectivele terapeutite.

Cu ajutorul tau, prin donatie, putem sa ii ajutam sa le dam sansa de a face Un prim pas in viata si pentru parintii sa le oferim ajutorul financiar necesar pentru terapia copiilor lor.