Asociatia KINETO BEBE

Asociatia KINETO BEBE

Ajuta copiii sa spuna primele cuvinte

Status: Fundraising

Ne propunem sa strangem fondurile necesare pentru a dota cabinetele de logopedie din cadrul Asociatei KinetoBebe cu dispozitivul Forbrain®- Casti cu feedback audio, conductie osoasa, imbunatatirea atentiei, vorbirii, memoriei. 

[ Show more ]
100% Complete

7,714 RON

Sumă:

1

Galantomi:

38

Donații:

5,800 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Misiunea Asociatiei KinetoBebe este de a oferi nou-nascutilor si copiilor programe terapeutice de interventie precoce si astfel a creste sansele de recuperare neuro motorie a acestora. Foarte multi copii au nevoie de terapie de lunga durata care sa fie realizata prin programe personalizate de logopedie, psihologie si kinetoterapie. Astfel ei vor dobandi deprinderile pentru a avea o viata normala, autonoma.

Ne dorim ca acesti copii sa beneficieze in cadrul sedintelor de logopedie si psihologie de dispozitive care sa faciliteze achizitiile lor cat mai rapid si corect . 

Forbrain®- Casti cu feedback audio, conductie osoasa, imbunatatirea atentiei, vorbirii, memoriei

Aceste dispozitive cu conductie osoasa pot imbunatati pronuntia, fluxul si ritmul de vorbire pentru o comunicare mai clara si mai eficienta, prin terapie mentala si sonora special dezvoltata. Forbrain ii ajuta pe copii si adulti sa isi imbunatateasca abilitatile de limbaj si invatare cu ajutorul antrenamentelor audio-vocale specifice metodei Tomatis.

Peste 50 de copii vo beneficia lunar in mod gratuit de accesul la terapia asistata de aceste dispozitive.

Cu ajutorul tau, prin donatie, putem sa ii ajutam sa le dam sansa de a-i ajuta sa spuna primele cuvinte!